White Christmas la AiCuCe! Ai până la 60% REDUCERE la produsele tale preferate! Vezi oferte
Vezi conținut
agricultura folie mulcire casa si gradina SPA Jacuzzi timp liber

AiCuCe - magazinul tău de soluții complete pentru casă și grădină, agricultură, timp liber și nu numai

“AiCuCe” este un brand 100% românesc, născut din pasiunea pentru agricultură și aprecierea spiritului întreprinzător al fermierilor locali. 

Pentru noi clienții sunt cei mai importanți. Ne dorim ca tu să ai acces la cea mai bună și rapidă soluție pentru grădina ta: un sistem complet, livrat rapid, proiectat și montat gratuit. Astfel, tu te vei putea concentra pe alte aspecte, mai importante pentru profitabilitatea afacerii tale. 

Cine suntem noi? 

La “AiCuCe”  suntem o echipă de peste 50 de oameni, și ne dorim să îți oferim nu doar un produs, ci un serviciu complet, de calitate. 

Aici vei găsi cele mai bune produse pentru casă și grădină, timp liber și agricultură la prețuri competitive. Ne-am gândit la tot ceea ce ai nevoie pentru a pune în funcțiune un sistem complet. Astfel tu nu trebuie să mai cauți produse în mai multe magazine. Investești timp și resurse în acest proces, iar la final îți dai seama că poate ai omis ceva, sau sistemul instalat nu funcționează corect. 

Toate acestea pot fi ușor evitate în momentul în care achiziționezi o soluție completă din magazinul online “AiCuCe”. Toate produsele folosite sunt de cea mai bună calitate, tu beneficiezi de o garanție de minim 2 ani și ai transportul și proiectarea gratuite. Mai mult, nu există comandă minimă pentru a beneficia de aceste servicii suplimentare.

solutii complete agricultura

Noi credem că timpul clienților noștri este prețios. Ar putea fi folosit mai bine pentru a-și îngriji recoltele sau a se bucura de grădinile proprii. 

Ce vei găsi pe site-ul nostru?

Apa este cel mai important element în susținerea vieții. În domeniul agricol, folosirea sistemelor de irigații poate face diferența dintre un an rentabil și unul neproductiv, în care recoltele au suferit din cauza secetei. Un fermier interesat de rentabilitate și de dezvoltarea sănătoasă a recoltelor sale nu va lăsa o climă schimbătoare să decidă pentru el. El va anticipa cu agilitate aceste posibile situații. Va folosi sisteme de irigații moderne, inovatoare, care îi permit să maximizeze rezultatele recoltelor sale indiferent de condițiile meteo. 

În secțiunea Soluții pentru agricultură” de pe site-ul nostru vei găsi sisteme complete de irigații pentru fiecare tip de cultură. Acestea sunt gândite și perfect adaptate pentru suprafețe mai mici sau mai mari, solarii, culturi de fructe, legume sau pentru plante ornamentale. 

Când locuiești la casă și ești pasionat de grădinărit, îți dorești ca plantele tale să fie mereu fericite. Sau poate ți-ai construit o seră în curtea casei și dorești să cultivi legume pentru tine și familia ta. Indiferent de situație, vei fi foarte plăcut surprins să vezi cât de mult te vor ajuta sistemele noastre din categoria “Soluții pentru casă și grădină”.

Vei putea achiziționa sisteme complete de irigații pentru spații verzi, flori, gazon sau pentru sere. Nu te vei mai îngrijora când pleci de acasă în concediu cu familia. Vei putea programa totul, astfel încât grădina ta să nu-ți simtă lipsa până te întorci. Tot din această secțiune poți cumpăra sisteme pentru bricolaj, soluții pentru combaterea dăunătorilor, filtrarea apei și soluții de încălzire pentru gospodăria ta.

sisteme irigatii rezidentiale

În cadrul categoriei de “Soluții pentru relaxare și agrement“ am inclus sisteme complete și accesorii pentru piscine. Când vine vara și temperaturile de afară devin greu de suportat, nu este nimic mai plăcut decât să te bucuri de propria oază de relaxare și liniște făcând o baie în propria ta piscină. Indiferent că iți dorești să o instalezi în curte, acasă, sau poate deții o pensiune și vrei să oferi oaspeților tăi o modalitate inedită de a se distra în timpul verii, minipiscinele îți vor oferi cu siguranță o experiență de neuitat.

Dacă te preocupă eficiența energetică a casei tale și te-ai gândit să instalezi un sistem de panouri fotovoltaice, te invităm să studiezi sistemele propuse în categoria “Soluții Casa Verde”. Vei alimenta cu energie verde gospodăria și vei economisi pe termen lung folosind o astfel de soluție. 

Care sunt beneficiile tale dacă alegi să cumperi de la noi? 

Care este avantajul tău în situația în care decizi să cumperi un sistem complet din magazinul online “AiCuCe”?

În primul rând va dura doar 2 zile până când îl vei avea în propria gospodărie. Pe lângă economia de timp, tu vei plăti un preț mai bun decât în cazul în care ai fi achiziționat fiecare piesă separat. Mai mult decât atât, dacă te răzgândești și vrei să returnezi produsele cumpărate, ai 14 zile la dispoziție să faci acest lucru. 

E ușor să te bucuri de grădina ta, sau să te ocupi de afacerea ta atunci când “AiCuCe” să rezolvi rapid problemele. Și exact aceasta este misiunea noastră: să ne asigurăm ca îți oferim cele mai bune soluții pentru problemele tale, nu doar un produs și atât. De aceea te încurajăm să ne contactezi de fiecare dată când ai o întrebare referitoare la soluțiile de pe site sau vrei să afli mai multe detalii legate de funcționalitățile acestora. 

Te invităm să ne urmărești și pe canalele noastre de social media (Facebook, Instagram și YouTube) și pe blog pentru a fi la curent cu ultimele noutăți în domeniu și a înțelege mai bine modul de funcționare al sistemelor pe care le găsești pe site.

 

Articolul anterior: Sfaturi pentru cultivarea legumelor primăvara

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a apărea

* Câmpuri obligatorii

Liquid error (layout/theme line 435): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid