White Christmas la AiCuCe! Ai până la 60% REDUCERE la produsele tale preferate! Vezi oferte
Vezi conținut
În perioada 01.05-07.05.2024 ne suspendăm activitatea. Toate comenzile din această perioadă se procesează începând cu data de 08.05.2024.
În perioada 01.05-07.05.2024 ne suspendăm activitatea. Toate comenzile din această perioadă se procesează începând cu data de 08.05.2024.
Îmbină decorul de poveste cu tehnologia - șeminee electrice 3D

Îmbină decorul de poveste cu tehnologia - șeminee electrice 3D

Șemineele au fost întotdeauna considerate o piesă centrală a oricărei locuințe. În trecut, acestea erau surse autentice de căldură și creeau atmosfera în încăperile în care erau amplasate. Cu toate acestea, în era tehnologiei moderne, semineele electrice 3D au intrat în scenă, oferind o alternativă atrăgătoare și practică la semineele tradiționale.

De ce să alegi un șemineu electric?

șeminee elctrice 3D

Pentru eficiență energetică: șemineele electrice 3D nu necesită arderea combustibililor și nu produc emisii de fum sau de dioxid de carbon. Intensitatea căldurii poate fi reglată și menținută cu ajutorul termostatului, fără a avea nevoie de un coș de fum.

Datorită instalării și întreținerii ușoare: instalarea lor este de cele mai multe ori simplă, chiar întreținerea lor nu mai presupune curățarea murdăriei sau a cenușii. Nu ai nevoie de asistență specială și pot fi instalate oriunde atât timp cât se asigură accesul la o priză. Mai mult, elimină total riscul producerii unui incendiu.

Pentru că îmbină decorul de poveste cu tehnologia: șemineele electrice 3D vin într-o varietate de stiluri și dimensiuni, care se potrivesc cu estetica fiecărei locuințe. Efectul 3D asigură designul premium, care să imite buștenii într-un aspect natural, cu  o flacără ultra luminoasă cu tehnologie LED. Indiferent de sezon, te poți bucura de magia flăcărilor, sistemul de încălzire funcționând independent de efectul de flacără, pentru semineele cu focare ECOFLAME.

Despre utilizarea șemineelor electrice 3D

șeminee electrice 3d

Acest tip de șeminee se pot utiliza în spații mici sau în apartamente, datorită dimensiunilor reduse și designul compact. De exemplu, dacă nu dispui de un spațiu generos în casa ta, poți alege un șemineu electric 3D cu o dimensiune de 48 inch.

În ceea ce privește efectul decorativ, acestea vin într-o gamă largă de versiuni, unde poți găsi un designer ce se potrivește gusturilor tale. Șemineu electric 3D PAULA GLASS are în dotare 3 tipuri de decorațiuni, respectiv pietre albe, cristale transparente și lemn. Mai mult, flacăra poate avea 3 culori: roșu, galben și albastru, ajustate cu 5 setări de luminozitate. Pentru locuințele private, spații de birouri și hoteluri, poți alege un șemineu liniar incorporabil sau de perete. Acesta prezintă o flacără fabuloasă cu teme de culoare din gama orange classic fire, blue topaz sau ametist.

Dacă îți dorești un șemineu electric pentru căldură adițională în cameră, aceste șeminee pot oferi, de asemenea, căldura dorită și confortul.

Oferta aicuce.ro îți pune la dispoziție șeminee electrice 3D pentru toate bugetele și spațiile care doresc a fi amenajate. Comandă acum de pe site!

Următorul articol: Folia de mulcire perforată versus cea neperforată - avantaje și utilizări specifice

Lasă un comentariu

Comentariile trebuie aprobate înainte de a apărea

* Câmpuri obligatorii

Liquid error (layout/theme line 435): Could not find asset snippets/scm-currency.liquid